Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

WINEBS presenta la tercera edició de l’activitat Fem un Tasta Vins

15 de gener de 2019


Es farà el proper 2 de febrer, de 10 a 13h, a l’edifici de l’Enològica

La Wine Business School, amb seu a l’edifici de l’Enològica, presenta una nova edició de l’activitat Fem un Tasta Vins, el proper dissabte 2 de febrer, en el marc del Post Grau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles que s’hi està impartint. Aquest dilluns el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, juntament amb Ester Garcia, directora de la WINEBS, ha presentat aquesta activitat que es consolida amb molt bons resultats. En les dues edicions anteriors hi ha participat una setantena de persones i les avaluacions han pogut ser aplicades en algun cas real, un fet que des de la direcció de la WINEBS es valora especialment. “És important rebre i valorar totes les avaluacions rebudes, perquè l’opinió no ha de venir només de persones expertes. El públic consumidor pot fer moltes aportacions. Per això animem a participar-hi, tastar els vins proposats i escoltar el que els 4 equips d’alumnes han treballat”, comentava la directora. L’activitat es presenta com una fira, on els alumnes, en 4 equips, presentaran el seu producte i tècniques de venda. L’activitat tindrà lloc de 10 a 13h, en franges horàries d’una hora, i les inscripcions, gratuïtes, s’han de fer a través de la web de WINEBS (https://thewinebs.vilafranca.cat/). 
 
Els alumnes del curs posaran en pràctica els aprenentatges realitzats en el mòdul de gestió d’empresa vitivinícola amb especial incidència en el mòdul de Màrqueting. El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, destacava el treball d’aquesta activitat i el projecte formatiu global de la Wine bs i l’Escola d’Enoturisme. “És una activitat real i divertida, una oportunitat de tastar els coneixements per part del públic, i una experiència dinàmica per als alumnes”, assenyalava.
 
Per al regidor de Promoció Econòmica, l’aposta de l’Ajuntament de Vilafranca per la formació en el sector ha estat un “encert, com demostra la xifra de 2.100 persones que han passat per aquest edifici en els 4 anys de trajectòria. Al territori estem convençuts del potencial del sector enoturístic, però calia formació”.
 
Noves formacions
La direcció de WINEBS ha presentat dues noves formacions que properament s’impartiran al centre: Com començar a exportar i Canvi Climàtic, riscos i oportunitats per al sector vitivinícola.
Com començar a exportar té una durada d’un any de formació i acompanyament eficaç per a l’exportació i participació d’una fira. S’adreça a empreses que no han participat de processos d’exportació, a cellers petits/mitjans que volen començar a exportar, graduats en Marketing, ADE, i persones amb experiència professional interessades a especialitzar-se en l’exportació vitivinícola. El curs començarà el proper mes de març i les inscripcions són obertes a http://thewinebs.vilafranca.cat
Canvi Climàtic, riscos i oportunitats per al sector vitivinícola és una nova formació que té per objectiu formar i sensibilitzar els assistents sobre les característiques del canvi climàtic i els impactes en el territori i la producció vinícola. S’iniciarà el mes de març amb la intervenció de la Doctora Manola Brunet, presidenta de la Comissió de Climatologia (CCl) de l’Organització Meteorològica Mundial (OMM), i de Miquel Agustí Torres.

pujar inici