Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Inscripcions obertes a la sisena edició del “Fem un Tasta Vins” de la WineBS

20 de juny de 2022

El proper dissabte 2 de juliol tindrà lloc a l’Enològica una nova edició del “Fem un Tasta Vins”, una activitat organitzada pel Postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses Vitivinícoles de la Wine Business School, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic, el qual ofereix als alumnes una formació completa en el món vitivinícola al mateix edifici de l’Enològica de Vilafranca.

Aquesta activitat es presenta com una fira, on l’alumnat, distribuït per equips, presentarà a tots els assistents els vins creats per ells implementant les diferents estratègies de màrqueting i comercialització que han estat treballant durant el curs. D’aquesta manera, els participants podran degustar i avaluar tots els vins proposats pels estudiants.

Aquesta simulació amb públic real pot ser molt útil a l’hora de valorar i perfeccionar els productes que s’exposen i tanmateix posar-ho en pràctica en una fira real.

Per participar al “Fem un Tasta Vins” no cal ser un expert del vi i el cava, només voler gaudir-ne i donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitza l’alumnat. L’avaluació per part del públic dels productes és molt important pels alumnes que s'estan formant per la professionalització del sector. En finalitzar l'acte, se sortejarà entre totes les persones participants diversos lots de productes.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, destaca l’oportunitat que suposa per als alumnes de “posar en pràctica real el què han après, però també per als visitants, ja que és una molt bona ocasió per veure i viure tot el treball que hi ha darrere del producte final, en aquest cas vi, escumós o vi dolç”.

Inscripcions obertes

L’activitat, que és gratuïta, es durà a terme de 10 a 13h, en tres franges horàries d’una hora, i les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de fer a través de la pàgina web de la WINEBS www.thewinebs.cat. Per atendre als participants i complir les limitacions de capacitats i espais, seran 30 places per cada franja horària.

Enguany l’activitat s’emmarca en el Vijazz Vilafranca 2022.

pujar inici

Accessibilitat