Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrada de la Síndica de Greuges al barri de les Clotes

05 de novembre de 2007
La síndica explicarà les competències i el funcionament de la Sindicatura Municipal de Greuges i atendrà els dubtes que se li puguin plantejar. Aquesta activitat, també pretén donar a conèixer els drets i deures de les persones, com es poden defensar aquests drets i la importància de la participació en la nostra societat.

L’acte es farà el proper dimarts, 13 de novembre, a les 7 de la tarda, al local de l’AV de les Clotes, a la plaça de la Verema, núm. 1. L’acte és obert a tot el veïnat.

La Sindicatura Municipal de Greuges és una institució que té per objectiu defensar els drets de la ciutadania amb relació a l’actuació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i dels organismes que en depenen. S’hi poden adreçar totes les persones que tinguin alguna queixa o se sentin agreujats per alguna actuació o resolució de l’Ajuntament. Totes les actuacions de la Sindicatura són gratuïtes i per accedir-hi només cal concertar prèviament una hora de visita per mitjà de la seva secretaria ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila.

Aquesta acció divulgativa de la Sindicatura de Greuges es portarà a terme en els propers mesos a la resta de barris de Vilafranca, d’acord amb les respectives associacions de veïns.

pujar inici

Accessibilitat