Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrada de la Síndica de Greuges al barri de l’Espirall

19 de novembre de 2007
L’acte es farà a les 8 del vespre, al local de l’AV de l’Espirall, a la plaça del Dr. Bonet, núm. 11. L’acte és obert a tot el veïnat.
La síndica explicarà les competències i el funcionament de la Sindicatura Municipal de Greuges i atendrà els dubtes que se li puguin plantejar. Aquesta activitat, també pretén donar a conèixer els drets i deures de les persones, com es poden defensar aquests drets i la importància de la participació en la nostra societat.
La Sindicatura Municipal de Greuges és una institució que té per objectiu defensar els drets de la ciutadania amb relació a l’actuació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i dels organismes que en depenen. S’hi poden adreçar totes les persones que tinguin alguna queixa o se sentin agreujats per alguna actuació o resolució de l’Ajuntament. Totes les actuacions de la Sindicatura són gratuïtes i per accedir-hi només cal concertar prèviament una hora de visita per mitjà de la seva secretaria ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila.
Aquesta acció divulgativa de la Sindicatura de Greuges es portarà a terme en els propers mesos als diferents barris de Vilafranca, d’acord amb les respectives associacions de veïns.

pujar inici