Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrada “Estalviar energia rehabilitant habitatges” al Molí d’en Rovira

04 de octubre de 2022

El proper divendres 7 d’octubre, a les 19.30h, a l’Associació de Veïns del barri del Molí d’en Rovira (plaça Vilanova, 1), es farà una xerrada sobre rehabilitació energètica d’habitatges, i s’explicaran les línies d’ajut existents, tant a nivell municipal com a nivell de Catalunya.

L’aïllament dels habitatges i d’altres mesures de rehabilitació energètica permeten reduir considerablement les factures dels subministraments. Actualment, es poden obtenir subvencions tant europees com municipals per fer aquestes actuacions. En aquesta xerrada, personal de l’Oficina Local d’Habitatge i del Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament explicaran el detall d’aquests ajuts. També es comptarà amb la presència d’en Xavier Ventayol, del Col·legi d’Aparelladors de Catalunya.

Es pot trobar més informació a l’espai web “Vilafranca Energia” on es recull informació rellevant en temes d’estalvi i generació energètica, i on s’informa de diverses línies d’ajuts disponibles. Es pot consultar a https://mediambient.vilafranca.cat.

pujar inici

Accessibilitat