Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Xerrada informativa sobre lleure educatiu i sociocultural al nou espai per a joves

28 de novembre de 2018

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de la Casa d’Oficis La Mainada II, va organitzar una xerrada informativa al voltant del sector del lleure educatiu, per a joves de Vilafranca que s’estan formant en aquest àmbit. 
La xerrada, que va tenir lloc el passat dimarts 20 de novembre, va ser conduïda per Pep Montes, gerent d’ACELLEC-Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, que agrupa més de seixanta empreses que presten serveis en l’àmbit del lleure educatiu i sociocultural. És l’associació patronal de referència en el sector i, des que es va crear l’any 2001, és interlocutora de l’administració i dels diferents agents socials que tenen a veure amb el seu àmbit d’actuació. 
Pep Montes va remarcar el vessant educatiu que es desenvolupa en totes les accions de lleure infantil i juvenil i va explicar quins són els requisits formatius i d’aptitud que han de tenir els professionals que s’hi dediquen, tot posant en valor aquesta tasca. També va presentar als/les joves la web de l’associació i la borsa de treball que gestionen.
La xerrada es va fer al nou espai per joves (ubicat a l’antic mercat de la Pelegrina) i va comptar amb la participació dels/de les joves de la Casa d’Oficis i del projecte Tresca Jove de la Fundació Catalana de l’Esplai. 
La Casa d’Oficis La Mainada II és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i l’Ajuntament de Vilafranca.

pujar inici

Accessibilitat