Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Zero és la proposta de dansa per aquest diumenge a Cal Bolet

24 de octubre de 2017

La companyia Humanhood integrada per Rudi Cole i Júlia Robert s’emboliquen en una dansa espiritual i tribal dins d’un món de somni.

Aquest diumenge 29 d’octubre, a les 7 de la tarda, es presenta l’espectacle de la temporada de dansa Zero de la companyia Humanhood.
“Des que el temps és la distància en l'espai, el temps és la memòria en l'estructura de l'espai. Sense memòria, no hi ha temps. Sense temps, no hi ha memòria". Nassim Haramein 
Si comencem en el punt zero, un lloc sense records, com podríem mirar la realitat i experimentar la vida? 
Un espectacle visual, de so fascinant, il•luminació hipnotitzant i moviment virtuós on els dos ballarins s'enreden a través d'un viatge ritualista. L'experiència d'aquesta impactant i poderosa dansa ens transporta en un món de somnis, d’ imaginació i de bellesa.’. 
La companyia Humanhood es va formar el 2014 sota la direcció artística de Rudi Cole  (Birmingham) i Júlia Robert Parés (Barcelona). En Rudi es va graduar a la Northem School of Contemporary Dance (Leeds) i la Júlia es va formar a la London Contemporary Dance School (The Place) i posteriorment es va titular en el Postgrau en Teatre Físic de la Universitat Royal Holloway.
Humanhood treballa en col•laboració amb artistes internacionals de diversos camps i té com a objectiu crear produccions immersives de dansa fusionant llum, so i moviment. La companyia explora múltiples enfocaments sensorials utilitzant olors i instal•lacions de so de 360 graus dins els seus espectacles. La investigació darrere de les creacions de Humanhood resideix en la seva curiositat per la física i la consciència humana, la fusió i l'adaptació del procés creatiu amb el tema de la recerca en si mateix. 
Cal destacar els seus treballs anteriors com The Masks Behind Doors, peça guanyadora al Certamen Coreográfico de Madrid o la peça de carrer Nomadis, seleccionada dins del circuit nacional “A cielo abierto". 
Zero és la primera producció de llarga durada de la companyia, estrenada l'1 d'octubre de 2016.
Espectacle emmarcat en la programació d’adults. Consulteu les condicions d’accés a les sales per a menors. 

Fitxa artística Zero

Dramatúrgia Lou Cope
Creació i interpretació Rudi Cole i Júlia Robert
Disseny de so i composició Iain Armstrong
Disseny de llums Horne Horneman


Més informació:  http://espectacles.vilafranca.cat


Concert

Diumenge 29 d’octubre, a les 19.00h 
Teatre Cal Bolet
Preu entrada anticipada: 16€ (50% de descompte amb el Carnet d’Amic)
Preu entrada dia de la funció: 18€ 
Durada aproximada: 1h 
Aforament: 194 numerades
Organitza: 
Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Amb el suport de: 
Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. 
Diputació de Barcelona

pujar inici