Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Preguntes freqüents

Sí; i per a més informació i reserves pots consultar el seu web: alberg.vilafranca.cat.
 

L'Ajuntament té un servei de butlletins electrònics per àrees d'interès; un d'ells és precisament el butlletí 'Anem per feina!', que gestiona el Servei d'Ocupació i Formació. Trobaràs el qüestionari d'incripció a aquest i altres butlletins en aquest enllaç.

Trobaràs el calendari de les farmàcies de guàrdia en aquest apartat.

La deixalleria mòbil s'acosta a tots els barris de Vilafranca per facilitar a la ciutadania l'accés a aquest servei de recollida de residus especials en petites quantitats. Cada setmana recorrerà tots els barris segons el calendari i horari establerts. 

Trobaràs el calendari i les ubicacions aquí

A Vilafranca, no totes les places i carrers tenen la mateixa intensitat d'ús. Per això, la neteja s'adequa a cada realitat diferent. Pots consultar-ho a l'apartat Neteja viària d'aquest web.

Recomanem que sol·liciteu Cita prèvia per a l'atenció ciutadana a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, i també a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i al SIAJ. D'aquesta manera evitareu fer cues i podrem atendre amb més rapidesa el vostre tràmit o consulta.També podeu fer les vostres consultes de forma telemàtica a través del xat del web, que trobareu a la portada; per telèfon al 93 892 03 58 o per correu electrònic a [email protected]

Al Directori de la web hi trobareu el contacte dels diferents serveis municipals, filtrant per Administració pública, Ajuntament de Vilafranca i Serveis.

També podeu localitzar els contactes en les diferents webs municipals, que trobareu en aquesta pàgina.

A l'apartat Contacta amb l'alcalde d'aquest web trobaràs les diferents vies de comunicació obertes; pots escollir la que més et convingui.

L’horari d’atenció de cadascun dels serveis de l’Ajuntament de Vilafranca, de l’ORGT i de la Mancomunitat Penedès Garraf es pot consultar en cadascuna de les fitxes dels serveis i equipaments municipals que trobareu al Directori de la web.

Bona part dels serveis tenen el seu propi web; allà hi podreu trobar altres vies de contactar amb ells i tota la informació relacionada amb el servei. En aquesta pàgina hi trobareu el llistat de totes les pàgines actives.

A l'adreça del carrer de la Cort, número 14 hi trobareu l'Oficina d'Atenció Ciutadana.
Per telèfon ens trobareu al 93 892 03 58.

També podeu contactar amb nosaltres per internet, des de l'apartat Contacte d'aquesta web.

Si heu perdut algun objecte a Vilafranca, us podeu adreçar al vestíbul de l’Ajuntament o bé a les instal·lacions de la Policia Local, al Pati del Gall.

La recollida d'objectes voluminosos (mobles i trastos vells) es realitza cada dimecres. En aquest apartat de la web trobareu tota la informació i els tràmits per sol·licitar la recollida.

pujar inici

Accessibilitat