Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Preguntes freqüents

En aquesta pàgina recopilem tots els perfils relacionats amb l'ajuntament a les xarxes socials.

L'Ajuntament té un servei de butlletins electrònics per àrees d'interès; un d'ells és precisament el butlletí 'Anem per feina!', que gestiona el Servei d'Ocupació i Formació. Trobaràs el qüestionari d'incripció a aquest i altres butlletins en aquest enllaç.

A la web de l'ajuntament tenim un apartat de telèfons d'interès; allà hi trobarès tots els telèfons d'urgència, així com d'altres telèfons generals.

A l'apartat Talls de carrers trobaràs un mapa interactiu que indica, a temps real, els carrers tallats, informant de si es tracta d'un tall total o parcial, de l'horari del tall i dels motius que el susciten.

Teniu disponible el tràmit de queixes al web la Seu electrònica, on podeu indicar quina ha estat aquesta actuació.

En cas que hagueu esgotat la tramitació administrativa de la queixa, podeu contactar amb la Sindicatura Municipal de Greuges, que és la institució que té com a objectiu defensar els drets de la ciutadania davant l’actuació o la manca d’actuació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de qualsevol dels organismes que en depenen. Trobaràs tota la informació al web https://sindicatura.vilafranca.cat

A l'apartat Contacta amb l'alcalde d'aquest web trobaràs les diferents vies de comunicació obertes; pots escollir la que més et convingui.

Podeu consultar tota la informació sobre aquests i altres tràmits a la Seu electrònica, apartat de Tràmits, d’aquesta web.

A la 'Seu electrònica' d'aquest web trobareu el calendari fiscal d'aquest any i també podeu consultar-lo a la pàgina web de l'ORGT (www.orgt.cat)

pujar inici