Agenda

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Agenda > Detall de l'acte

Agenda

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
 

Paisatges. Música a l'Espai Muntanya de Sant Jaume. Concert Vermut: Tim Holehouse ( Espectacles )

Imatge de l'agenda

Descripció

El cicle produït per Brave Coast, neix amb la idea de presentar noves propostes en un entorn únic. i que presenta una primera edició protagonitzada per la guitarra.

Arriba el bluesman de Portsmouth (Anglaterra) Tim Holehouse, un cantautor amb una veu excepcional. 

Tim Holehouse s’ha passat els darrers anys a la carretera girant i actuant per tot el món, tocant el seu delta blues mutant. Malgrat que els seus orígens es remunten a bandes punk, hardcore, metal, psicodelia i derivats. No gira per fer-se ric o famós, ho fa només per un amor pur a la música, els viatges i l'aventura. 

Amb només un parell de dies va gravar el seu nou àlbum al Regne Unit, Fighter, un recull de cançons que ha escrit a la carretera. Aquest disc l’ha gravat amb el Sam Thredder, en directe i sobre cinta analògica. La sessió sencera es va allargar només durant tres hores. Només es va aturar l’enregistrament per canviar al banjo i per una pista a capella. La gravació es va realitzar de forma ràpida i barata però mostra l'essència dels seus concerts. La idea era fer aquest disc d'una manera similar als dels vells blues del Delta. Masteritzat després als Estats Units pel James Plotkins, l’ha publicat Aaahh! Real Records.

Dates i lloc

Proper acte: 01/05/2015 de 12:30h a 15:00h
Espai Muntanya Sant Jaume

Horari

A les 12:30 hores

Organització i contacte

Brave Coast

Observacions

Especial I aniversari
#pagaelqueetsembli - Taquilla inversa

Més informació

L'Espai Muntanya de Sant Jaume estrena un nou cicle de concerts a Vilafranca del Penedès, Paisatges. El nou cicle produït per brave coast, neix amb la idea de presentar noves propostes en un entorn únic, i que presenta una primera edició protagonitzada per la guitarra.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/04/2015


Segueix-nos a :