Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Preguntes freqüents

Al web de Turisme Vilafranca hi trobareu tota la informació relacionada amb allotjament, restauració i activitats que us ofereix la ciutat i l'entorn natural.

Comproveu que la consulta s'ha efectuat dins l'horari d'atenció al públic. Podeu consultar horaris i funcionament en aquest enllaç.

Si et trobes dins l'horari d'atenció, és possible que tots els operadors estiguin ocupats. En aquest cas, us demanarem una adreça de correu electrònic per respondre al més aviat possible.

 

En aquesta pàgina recopilem tots els perfils relacionats amb l'ajuntament a les xarxes socials.

Sí; i per a més informació i reserves pots consultar el seu web: alberg.vilafranca.cat.
 

El web firesdemaig.vilafranca.cat recopila tota la informació sobre les Fires de maig o dels enamorats.

La programació i tota la informació sobre la Fira del Gall la trobaràs en aquest apartat del web de Turisme

La informació sobre el cicle festiu de Vilafranca del Penedès les trobaràs a la web cultura.vilafranca.cat 

Si el que busques és l'agenda cultural i d'oci de la ciutat segueix el següent enllaç.

La programació i tota la informació sobre la Festa Major la trobaràs al web festamajor.vilafranca.cat.

Si t'interessa la cultura popular, no et perdis el museu Casa de la Festa Major.

Pots consultar les webs de Cultura i la d'Espectacles; allà hi trobaràs tota l'agenda cultural de la vila.

L'Ajuntament té un servei de butlletins electrònics per àrees d'interès; un d'ells és precisament el butlletí 'Anem per feina!', que gestiona el Servei d'Ocupació i Formació. Trobaràs el qüestionari d'incripció a aquest i altres butlletins en aquest enllaç.

A la web de l'ajuntament tenim un apartat de telèfons d'interès; allà hi trobarès tots els telèfons d'urgència, així com d'altres telèfons generals.

Trobaràs el calendari de les farmàcies de guàrdia en aquest apartat.

A l'apartat Talls de carrers trobaràs un mapa interactiu que indica, a temps real, els carrers tallats, informant de si es tracta d'un tall total o parcial, de l'horari del tall i dels motius que el susciten.

La deixalleria mòbil s'acosta a tots els barris de Vilafranca per facilitar a la ciutadania l'accés a aquest servei de recollida de residus especials en petites quantitats. Cada setmana recorrerà tots els barris segons el calendari i horari establerts. 

Trobaràs el calendari i les ubicacions aquí

A Vilafranca, no totes les places i carrers tenen la mateixa intensitat d'ús. Per això, la neteja s'adequa a cada realitat diferent. Pots consultar-ho a l'apartat Neteja viària d'aquest web.

Trobaràs les condicions de les zones de vianants i els horaris d'obertura de les pilones en aquest apartat. Aquó mateix també podràs consultar si tens dret a un comandament d'accés i com sol·licitar-lo.

Dins de l'apartat de 'Mobilitat' trobaràs un punt sobre circulació i estacionament de bicicletes. Allà hi trobaràs tota la informació necessària per a desplaçar-te en bicicleta.

Teniu disponible el tràmit de queixes al web la Seu electrònica, on podeu indicar quina ha estat aquesta actuació.

En cas que hagueu esgotat la tramitació administrativa de la queixa, podeu contactar amb la Sindicatura Municipal de Greuges, que és la institució que té com a objectiu defensar els drets de la ciutadania davant l’actuació o la manca d’actuació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de qualsevol dels organismes que en depenen. Trobaràs tota la informació al web https://sindicatura.vilafranca.cat

Recomanem que sol·liciteu Cita prèvia per a l'atenció ciutadana a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, i també a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i al SIAJ. D'aquesta manera evitareu fer cues i podrem atendre amb més rapidesa el vostre tràmit o consulta.També podeu fer les vostres consultes de forma telemàtica a través del xat del web, que trobareu a la portada; per telèfon al 93 892 03 58 o per correu electrònic a [email protected]

Al Directori de la web hi trobareu el contacte dels diferents serveis municipals, filtrant per Administració pública, Ajuntament de Vilafranca i Serveis.

També podeu localitzar els contactes en les diferents webs municipals, que trobareu en aquesta pàgina.

Pàgines

pujar inici