Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Oficina Local d'Habitatge

L’ Oficina Local d’Habitatge de Vilafranca del Penedès (OLH) és un servei especialitzat que presta el servei de finestreta única per atendre els temes relacionats amb l’habitatge, amb la voluntat de prestació de serveis integral i de les polítiques locals d’habitatge. L’OLH compta amb un catàleg de serveis d'habitatge, regulats i finançats per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona o altres administracions públiques.

Per correu electrònic: habitatge@vilafranca.cat
Per telèfon: 93 818 06 54, de dilluns a divendres, de 9 a 14h
Presencialment: Oficina Local d'Habitatge Carrer de Sant Pere, 3, amb cita prèvia i mascareta obligatòria.

CITA PRÈVIA:  Per telèfon al 93 818 06 54.

L'OLH treballa amb conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i està adherida a la Xarxa de Serveis Locals d'Habitatge de la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar l'espai FAQs (preguntes freqüents) de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per resoldre els vostres dubtes.


ATENCIÓ Ajuts al Lloguer MITMA
Enviar els rebuts pagats al correu electrònic habitatge@vilafranca.cat (fent constar el DNI/NIE de la persona sol·licitant de l’ajut) o presentar-los a l’Oficina Local d’Habitatge (demanant CITA PRÈVIA al telèfon 93 818 06 54).

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici

Accessibilitat