Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Oficina Local d'Habitatge

L’ Oficina Local d’Habitatge de Vilafranca del Penedès (OLH) és un servei especialitzat que presta el servei de finestreta única per atendre els temes relacionats amb l’habitatge, amb la voluntat de prestació de serveis integral i de les polítiques locals d’habitatge. L’OLH compta amb un catàleg de serveis d'habitatge, regulats i finançats per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona o altres administracions públiques.

Per correu electrònic: habitatge@vilafranca.cat
Per telèfon: 93 818 06 54, de dilluns a divendres, de 9 a 14h
Presencialment: Oficina Local d'Habitatge Carrer de Sant Pere, 3, amb cita prèvia i mascareta obligatòria.

CITA PRÈVIA:  Per telèfon al 93 818 06 54.

L'OLH treballa amb conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i està adherida a la Xarxa de Serveis Locals d'Habitatge de la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar l'espai FAQs (preguntes freqüents) de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per resoldre els vostres dubtes.


ATENCIÓ 

Bo Lloguer Jove
Ajuts per contribuir al pagament de la renda de lloguer o el preu de cessió del seu habitatge o habitació habitual, per a totes les persones joves de 18 a 35 anys (inclòs) que siguin titulars del contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús.  Més informació en el següent enllaç.

Ajuts al Lloguer MITMA 2022
Respecte de la convocatòria de subvencions al lloguer MITMA 2022 s’espera poder obrir-la aquest mes de maig. Informarem de la convocatòria de forma àmplia un cop estigui habilitada.

Ajuts per la rehabilitació (Fons New Generation)
Ajuts europeus per la millora de l’eficiència energètica dels habitatges, plurifamiliars o unifamiliars.

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici

Accessibilitat