Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/10/2009

Convocats els ajuts per a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior

El termini per a la presentació de la sol·licitud i el lliurament de la documentació adjunta s’acabarà el dia 13 de novembre de 2009, a les 14 hores de la tarda.

L'Organisme Autònom Local Torras i Bages, un organisme adscrit al Servei d'Educació de l'Ajuntament de Vilafranca, convoca els ajuts per a estudiants que cursin estudis universitaris o de cicles formatius de grau superior fora del municipi. En aquest cas es tracta dels ajuts per al curs 2009-2010.
Els estudiants que hi estiguin interessats poden consultar-ne les bases, l'imprès de sol·licitud i les condicions generals per poder-los sol·licitar a la pàgina d'Educació del web de l'Ajuntament de Vilafranca, dins l'apartat de Suport als estudiants de grau superior. Aquesta documentació també es pot recollir al Servei d'Educació, al carrer de Santa Maria, núm. 2, primer pis, els dies feiners de 10 hores del matí a 14 hores de la tarda.
El termini per a la presentació de la sol·licitud i el lliurament de la documentació adjunta s'acabarà el dia 13 de novembre de 2009, a les 14 hores de la tarda. Les sol·licituds es valoraran d'acord amb les bases aprovades pel consell rector de l'Organisme Autònom Local Torras i Bages, que tenen en compte diversos aspectes econòmics i acadèmics.
Concretament, tenen accés als ajuts aquells estudiants empadronats a Vilafranca amb una renda per càpita de la unitat familiar que no superi un determinat límit econòmic. També és imprescindible estar cursant els primers estudis universitaris o de cicles formatius de grau superior i en queden exclosos expressament els doctorats, les segones carreres, els segons cicles formatius de grau superior, els postgraus, els mestratges i qualsevol altre tipus d'estudis.
Les bases també fixen que cal haver-se matriculat per al curs 2009-2010 d'un percentatge de crèdits no inferior al 60% del que resulti de dividir el total dels que integren el pla d'estudis entre el número d'anys que el composin, i justificar l'aprofitament acadèmic amb un 80% de crèdits superats del total de crèdits matriculats el curs anterior.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/10/2009


Segueix-nos a :