Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/10/2009

L’Ajuntament de Vilafranca s’adhereix al Registre de Sol.licitants d’Habitatge Protegit

Habitatge

Vilafranca és un dels 17 municipis que han signat conveni amb Medi Ambient i Habitatge, pel qual Adigsa cedeix l’ús del Programa informàtic de registre de sol·licitants d’habitatges amb protecció oficial als ajuntaments adherits.

Vilafranca és un dels 17 municipis que va signar ahir un conveni amb el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, pel qual Adigsa, empresa adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, cedeix l'ús del Programa informàtic de registre de sol·licitants d'habitatges amb protecció oficial als ajuntaments adherits. Van assistir també a l'acte la secretària d'Habitatge, Carme Trilla, i el conseller delegat d'Adigsa, Frederic Linares. La signatura per part de l'Ajuntament de Vilafranca va anar a càrrec de l'alcalde Pere Regull.
El Registre de Sol·licitants d'Habitatge Protegit es va aprovar el passat mes de juliol. L'objectiu és que, un cop entri en vigor, després d'una campanya d'informació pública i l'ordre corresponent del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, el Registre estigui compost dels registres municipals i del de l'Administració de la Generalitat, en el cas dels municipis que no en tinguin un de propi. Tots els registres estaran connectats informàticament per donar una visió completa de les necessitats d'habitatge protegit de Catalunya.
El nou sistema té com a objectiu proporcionar una informació detallada de les necessitats existents d'habitatge i afavorir la transparència, la concurrència pública i el control administratiu en l'adjudicació dels habitatges amb protecció oficial a Catalunya.
Les persones que necessitin habitatge assequible i que compleixin els requisits que marca la normativa s'hauran d'inscriure en el Registre. Aquesta inscripció permetrà optar als procediments d'adjudicació d'habitatge amb protecció oficial (HPO) que facin els municipis.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/10/2009


Segueix-nos a :