Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/10/2009

L’Oficina Municipal d’Acollida obre la inscripció als Mòduls de Coneixement de l’Entorn i a les Sessions d’Acollida Laboral

L’OMA treballa en la recepció i acollida de les persones que s’empadronen per primera vegada a Vilafranca i en la seva adaptació a la nostra societat.

L'Oficina Municipal d'Acollida (OMA) de l'Ajuntament de Vilafranca reprèn el seu calendari d'activitats aquest mes d'octubre obrint la inscripció als Mòduls de Coneixement de l'Entorn i a les Sessions d'Acollida Laboral. Una bona gestió de l'acollida garanteix una millor integració i, per tant, una millor convivència de les persones nouvingudes a la nostra societat.
Durant aquestes sessions es dóna a conèixer a les persones nouvingudes les informacions necessàries per establir amb garanties el seu procés d'assentament, posant l'èmfasi en la cohesió social i la convivència i minimitzant processos de segregació i marginació. Els coneixements impartits són necessaris per obtenir favorable l'informe d'inserció social al municipi i s'han d'acreditar amb el certificat d'assistència als mòduls. Aquests mòduls tenen una durada de 13 hores distribuïdes en 7 dies, en horari de matí. 
Els Mòduls de Coneixement d'Entorn es faran de dilluns 19 a divendres 23 d'octubre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí i les Sessions d'Acollida laboral el 27 i el 29 d'octubre de 2/4 de 10 a les 11 del matí. Totes aquelles persones que vulguin participar-hi hauran de trucar per telèfon (93 892 03 58, extensió 1832) per confirmar la seva voluntat d'accedir als Mòduls de Coneixement de l'Entorn.
La inscripció també es pot fer al carrer de Santa Maria, núm. 2, 1a planta, de manera presencial en l'horari d'atenció al públic de 2/4 de 10 a 1 del migdia. Les places s'assignaran segons rigorós ordre d'inscripció.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/10/2009


Segueix-nos a :