Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/10/2018

Aquesta setmana s’obren les inscripcions per participar a la cursa familiar de la Mitja Marató

Roda de premsa

La inscripció a la Mitja Petita serà de 2€, a benefici de la Fundació l’Espiga.

La cursa familiar de la Mitja Marató de l'Espirall, la Mitja Petita, obre inscripcions aquesta setmana, a partir de divendres, a un preu de 2€ que seran donats a la Fundació l'Espiga. L'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull; acompanyat de la regidora d'Esports, Anna Doblas; i de membres de l'organització i entitats col·laboradores, ha anunciat aquest dilluns les novetats d'aquesta cursa familiar que precedirà la sortida de la Mitja Marató, el proper diumenge 18 de novembre. A la presentació de la Mitja Petita hi han donat suport Antonio Díaz, president de l'AVV de l'Espirall, entitat organitzadora de la Mitja Marató; el tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Les Cabanyes, Jonathan Moreno; la directora de l'Espiga, Montserrat Roca, i la dinamitzadora del Centre Vila, Yolanda Lezcano.

Les inscripcions s'obren aquest divendres, 26 d'octubre, com una cursa solidària amb participació de tota la família. Els 2€ de les inscripcions es destinaran a la Fundació d'Espiga. La cursa, de 2,109km, farà un recorregut entre Vilafranca i Les Cabanyes i tots els participants rebran una samarreta commemorativa amb la inscripció. A Les Cabanyes, després d'esmorzar i animar els corredors de la Mitja Marató al seu pas pel municipi, s'habilitarà un bus llançadora gratuït fins a Vilafranca.

Les inscripcions seran actives del 29 d'octubre al 16 de novembre, en diferents equipaments i establiments comercials de Vilafranca i a l'Ajuntament de Les Cabanyes.

Es faran inscripcions a:
Complex Aquàtic (zona esportiva municipal)
Barberia Santó (C/Puigmoltó, 13)
Teixits Solà (C/Santa Maria, 13)
Ca la Madrona (C/Ferrers, 7)
Marta Vivas (C/Indústria, 10)
Joieria Moner (C/Parellada, 16)
Interesport Olària (C/Santa Clara, 5-7)
Foto Penedès (C/Santa Maria, 5)
La Bota del Centre Vila (Rambla de Sant Francesc)
Fundació l'Espiga (C/Eugeni d'Ors, 62)
Ajuntament de les Cabanyes

El dissabte 17 de novembre, també s'obriran inscripcions al Punt d'Informació de la Mitja Marató (plaça Doctor Bonet, 11), de 10 a 13h i de 16 a 20.30h. I el mateix 18 de novembre, abans de la sortida de la cursa, de 8 a 9h. 

Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/10/2018


Segueix-nos a :