Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/05/2008

Visites guiades a les restes del refugi de la Guerra Civil trobades a la rambla de Sant Francesc

Refugi rambla

En les darreres setmanes moltes persones, sobretot gent gran que en la seva infantesa va viure la Guerra Civil a Vilafranca, han demanat a l’Ajuntament poder visitar les restes de l’antic refugi de la Guerra Civil que s’han trobat a la rambla.

Els treballs d'excavació per a la construcció d'un pàrquing de la rambla han permès deixar al descobert dues escales d'accés a aquest refugi i han permès documentar la seva traça, que tenia forma de ziga-zaga tot al llarg de la rambla.

Davant de la petició de moltes persones i donat que la programació de la construcció de l'aparcament soterrat preveu continuar ja dilluns vinent els treballs d'excavació, l'Ajuntament de Vilafranca ha cregut interessant muntar dos torns de visites guiades aquest divendres dia 9 de maig, a les 4 i a 2/4 de 5 de la tarda. Les visites seran conduïdes per guies de l'empresa Tríade, que ha estat l'encarregada de portar a terme els treballs de prospecció arqueològica del projecte, així com per l'historiador Daniel Sancho.

Les persones interessades podran accedir a l'interior de les obres en el torn que desitgin accedint pel cantó de la Font dels Alls.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/05/2008


Segueix-nos a :