Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Comencen les funcions d’Anem al Teatre per a centres educatius

14 de novembre de 2023

Vilafranca del Penedès acull aquest curs de nou el programa Anem al teatre, organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments, per oferir espectacles d'arts escèniques i musicals a l’alumnat d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

La programació d'aquest curs es va iniciar el passat dimarts 7 de novembre i destaca per la qualitat artística i idoneïtat pedagògica de les obres. Una comissió experta selecciona les propostes escèniques i musicals més adients per a cada nivell educatiu, amb la seva corresponent guia didàctica. A Vilafranca l'oferta d'aquest programa es fa extensiva a tota la comarca i l'alumnat de l'Alt Penedès visita el teatre Cal Bolet i l'Auditori Maria Rosa Juncosa per assistir als espectacles que els seus centres educatius trien i treballen prèviament.

La programació de l'Anem al Teatre d'aquest any aplegarà 28 funcions a l'Auditori Municipal i 14 al Teatre Cal Bolet. Pel que fa al contingut dels espectacles, els grups d’estudiants que participen del programa veuran teatre, dansa i música, de la mà de companyies consagrades com, Roi Borrallas o Viu al teatre, i grups de música emergents com El Pony Menut.

El Pony Pisador
 

pujar inici