Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inaugurada la nova seu del Casal de les Dones a la plaça de la Verema

01 de novembre de 2007
La inauguració del Casal de les Dones va servir també per marcar l’inici del nou curs del Pla per la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca. Les persones assitents, unes 150, van poder visitar en primer lloc les instal.lacions del Casal, situades a la primera planta de l’edifici, i que compten amb un total de cinc despatxos i un ampli vestíbul.

Les persones assistents van traslladar-se a continuació a la sala d’actes de la planta baixa de l’edifici municipal, on va tenir lloc l’acte formal d’inaguració amb parlaments de la regidora del Pla per la Igualtat, Lourdes Sànchez, i de la cap d’oficina de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació, Maribel Cárdenas, que va destacar que Vilafranca va ser pionera en el seu moment en la creació d’un espai de recursos específics dedicats a les dones.

Va cloure els parlaments l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve va afirmar que tenia sentit obrir un Casal de Dones ja que avui dia és necessari encara oferir un espai propi per a aquest col.lectiu.

L’acte va finalitzar amb un recital poètic a càrrec de Cambra Pròpia, un grup sorgit arran de cursos fets al Casal de la Dona, que va oferir fragments de l’obra El Volcà, de l’escriptora Anna Dodas Noguer, i amb les veus de Picarda Quartet, que van oferir un repertori de cançons a capella.

pujar inici

Accessibilitat