Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Ja està obert el restaurant Mercat

10 de desembre de 2008
Després de diverses inauguracions i jornades de portes obertes per donar a conèixer el seu producte, el restaurant Mercat entra en funcionament i obre les seves portes al públic
El restaurant Mercat,situat a l'altell del Mercat de la Carn, ofereix precisament, cuina de mercat, completant així l'oferta del mercat de la Carn (comprar cru a baix i menjar-s'ho cuinat a dalt).
El Mercat combina dos ambients, per una part, un espai on se serveixen esmorzars de forquilla i plat del dia, decorat de manera rústica i original, amb taules llargues per facilitar la interacció entre els clients/es, farcells per estovalles i cistells fent la funció de làmpares. L'altre espai, decorat amb un toc més selecte i modern ofereix dinars i sopars a la carta.
L'oferta gastronòmica és variada, pel que fa al plat del dia i esmorzar de forquilla, s'ofereix cuina de tradició dels països catalans (trinxat de col, bacallà a la llauna, cap i pota, etc). Pel què fa a l'oferta a la carta, trobem cuina catalana amb un toc d'innovació i disseny.
El Mercat obre cada dia de la setmana, servint esmorzars, dinars i sopars, i completarà la seva oferta oferint jornades gastronòmiques, culturals, formació, i altres acitivtats a les tardes.
Oriol Llavina (Restaurant 'El Cigró d'Or' de Gelida, amb una estrella Michelin) i Lluís Fàbrega (restaurant 'El Racó de la Cigonya- Restaurant Sant Josep' dels Monjos), al capdavant, compten amb una llarga experiència i professionalitat en el camp de la restauració.

pujar inici