Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La ciutat de Bühl es promociona a les Fires de Maig

13 de maig de 2008
A l'estand de les Fires de Maig, es presentarà una àmplia oferta de salsitxes la Thüringer Rostbratwurst, la Nürnberger Rostbratwurst, la Brühwurst (Salsitxa escaldada) o la Weißwurst (salsitxa blanca). Els visitants tindran la possibilitat de tastar-les directament cuinades de diferents manera, així com també es podran comprar fresques i envasades al buit.

L'assortiment de salsitxes prové directament d'una granja on es cultiven productes biològics i ecològics. A la granja Aspichhof, on s'elaboren les salsitxes, hi treballen 12 persones discapacitades amb el suport de cinc monitors d'integració laboral. Els animals (porcs i vedells) viuen constantment en els prats a l'aire lliure i d'aquesta forma la carn té unes característiques especials i estan considerades a la regió com a un producte d'alta qualitat.

La gastronomia alemanya va directament lligada a la cervesa i, per tant, aquesta també tindrà un protagonisme especial a l'estand de la ciutat de Bühl. Així mateix hi seran presents els vins de la regió de la Selva Negra i més concretament els de la cooperativa Apffentaler, que com a curiositat disposen d'un disseny d'ampolla comparable a una formació castellera, per la qual cosa han etiquetat especialment ampolles per a les Fires de Maig en homenatge a les colles Castellers, Falcons i Xicots de Vilafranca.

Així mateix els representants de Bühl presentaran al públic la recepta del seu famós pastís de cireres de la Selva Negra “Schwarwälder Kirschtorte” per tal de que els visitants puguin elaborar la recepta original a casa seva.

pujar inici