Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

La presidenta del Parlament, els exalcaldes de Vilafranca i el rector de la URV, al balcó de la Casa de la Vila per la Diada de Sant Fèlix

23 de agost de 2023

Com és tradicional, l’Ajuntament de Vilafranca convida un seguit de personalitats a presenciar els actes de la Diada de Sant Fèlix des del balcó de la Casa de la Vila i en especial la jornada castellera que un any més protagonitzaran la colla Castellers de Vilafranca, la colla Joves Xiquets de Valls, la colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa.

Enguany serà al balcó la presidenta del Parlament, Anna Erra, la segona autoritat del país. Així mateix, l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, ha convidat les persones que l’han precedit en el càrrec des de l’any 1979, és a dir Fèlix Sogas, Joan Aguado, Marcel Esteve i Pere Regull.

També ha acceptat la invitació el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Pallarès.

Altres autoritats que també presenciaran els actes del dia 30 d’agost a la plaça de la Vila seran Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Katie Stana, cònsol general dels Estats Units d’Amèrica a Barcelona, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor de Cultura popular i Cicles festius de l’Ajuntament de Terrassa, Joan Salvador Fabregat. El corresponsal de TV3 a Brusel·les, Joan Raventós, que pronunciarà la conferència de la propera Diada Nacional de Catalunya a Vilafranca, també serà un dels convidats al balcó enguany.

Finalment, també seran presents per Sant Fèlix a l’Ajuntament les 3 persones que han estat afortunades en el sorteig per veure la Festa Major des de del balcó de la Casa de la Vila i que cada any se celebra entre totes aquelles persones que omplen una butlleta. 3 persones més seran al balcó el dia 29 i 3 més el dia 31.

pujar inici

Accessibilitat