Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca reconeix els mèrits d’esportistes i clubs de la ciutat en la gala dels Premis de l’Esport 2022/2023

14 de juliol de 2023

Una nova edició dels Premis de l’Esport de Vilafranca ha omplert d’esportistes la sala del Casal per assistir a l’acte de lliuraments de premis i reconeixements als èxits esportius de la temporada de Clubs, entitats i esportistes de la ciutat. Un total de 33 entitats esportives han rebut el reconeixement per haver generat una oferta d’activitats físiques i esportives continuades, obertes a la ciutadania i sense afany de lucre, i s’ha premiat més de 400 esportistes vinculats a 19 clubs i entitats de Vilafranca i 6 esportistes vinculats a clubs de fora, tots ells que han assolit resultats esportius meritoris aquesta temporada. El record d’aquest any ha consistit en una fotografia emmarcada, obra del fotògraf Pere Pascual.

Lliurament de premis

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, i la regidora d’Esports, Gemma Romeu, van fer el lliurament de diplomes, assenyalant la intensa activitat del teixit esportiu de Vilafranca, amb un ampli ventall d’entitats i clubs que acullen esportistes de disciplines molt diverses. L’alcalde va agrair “la dedicació de totes les entitats, voluntariat i esportistes, i el vostre esforç i compromís. Sou un exemple i un orgull per Vilafranca”. La regidora d’Esports va afegir un agraïment per les famílies, “que sempre són al costat dels i les esportistes, donant suport, animant i acompanyant”.

Premis especials

Pel que fa als Premis especials, aquest any el Centre Excursionista del Penedès ha rebut el premi a la iniciativa en l’àmbit de l’activitat física i l’esport. El premi a la trajectòria en l’àmbit de l’activitat física i l’esport ha estat per al Torneig d’hoquei Base l’Enxaneta i el premi a la iniciativa en el disseny universal de l’activitat física i l’esport, l’atenció a la diversitat i la inclusió s’ha concedit a dues entitats: el Club Esportiu Penedès i el Club de Futbol Base Marc Bartra. Finalment, el reconeixement honorífic ha estat per a Jesús Sánchez Jové, conegut per la seva aportació al món del ciclisme.

Reconeixement a entitats
Associació Japó 99, Centre Excursionista Penedès, Club Atletisme Vilafranca, Club Bitlles Vilafranca, Club Cicles Sans, Club d'Escacs Vilafranca, Club de Tennis Casino Unió Comercial, Club Esportiu Budokan Penedès, Club Esportiu Fondistes Penedès, Club Esportiu Penedès, Club Esportiu Sant Fèlix Vilafranca, Club Esportiu Xamba, CFA Vilafranca Eagles, Club Futbol Base Marc Bartra, Club Gimdans Rítmica Vilafranca, Club Judo Vilafranca, Club Natació Vilafranca, Club Natació Vilafranca Triatló, Club Patí Sant Ramon Vilafranca, Club Patí Sant Ramon Vilafranca Patinatge, Club Patí Vilafranca, Club Patinatge art&xou, Club Rítmica Vilafranca, Club Tennis Taula Vilafranca, Club Twirling Dreamdance, Club Voleibol Vilafranca, Consell Esportiu Alt Penedès, Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, Futbol Base Espirall-Les Clotes, Futbol Club Vilafranca, Societat d'Esbarjo, Cultura i Esports, Tot Vici en Bici Club Esportiu i Unió Ciclista Espirall.

Reconeixement entitats

Premis als millors resultats esportius
Club Patinatge art&xou, Club Twirling Dream, CFA Vilafranca Eagles, Lahcen Ait Alibou, Naima Ait Alibou, Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, Xènia Benach , Club Esportiu Penedès, Francesc Guerra, Adrià Domènech, Tot Vici en Bici Club Esportiu, Olga Cabrera, Club Rítmica Vilafranca, Club Atletisme Vilafranca, Club Judo Vilafranca, Club Gimdans Vilafranca, Club Esportiu Sant Fèlix, Club Tennins Taula Vilafranca, Club Patí Sant Ramon Patinatge, Club Voleivol Vilafranca, Club Futbol Base Marc Bartra, Club Natació Vilafranca, Club Natació Vilafranca Triatló, Club Bitlles Vilafranca, Club Esportiu Xamba.

Premiats

Premiats


La gala, celebrada aquest dijous i conduïda per la periodista Laia Paretas, també va acollir el lliurament de les recaptacions solidàries de les curses “Mitja Petita” i “Mini 10K” a les entitats Llambrusca, TIAM i  Special Olympics Catalunya.


pujar inici