Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’oferta professional de Cal Bolet inclou produccions penedesenques

08 de octubre de 2007
Ahir es presentava a Cal Bolet la programació d’espectacles professionals per als propers mesos d’octubre, novembre i desembre. La programació del proper trimestre s'ha preparat amb l'objectiu de continuar ampliant l’oferta al públic penedesenc i la voluntat d’adreçar-se a un públic més divers i nombrós.

Augment d’espectadors
En els darrers anys s'ha registrat un augment constant d'espectadors a les propostes de Cal Bolet. Entre d'altres factors, això s'atribueix a l'aposta per programar espectacles vinculats al gran Penedès i un canvi en els horaris per facilitar l’assistència de públic. La mitjana de públic ha anat creixent en els darrers anys i la temporada passada se situava en els 104 espectadors per sessió.
Els propers espectacles per aquest mes d’octubre seran els dies 21 i 27, amb l’obra de teatre “Passat el Riu” i el muntatge de clown “Sketchofrenia” del vilanoví Guillem Albà.
La companyia penedesenca Flyhard amb “City-Simcity” hi serà els dies 17 i 18, i la penedesenca Daniela Feixas actuarà amb l'obra 'Un lloc conegut' el 2 de novembre.
També el mes de novembre destaquen les actuacions de Gabino Diego, el diumenge dia 4, i Albert Pla, el divendres dia 9.

pujar inici

Accessibilitat