Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Verds, Vella de Valls, Joves de Valls i Jove de Tarragona a la Diada de Sant Fèlix 2024

22 de febrer de 2024

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2024 Arnau Martí, Imma Badell, Imma Galofrè, Iris Serra i Josep Maria Feliu han anunciat les quatre colles castelleres que participaran en la Diada de Sant Fèlix 2024.  Es tracta dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Diada castellera de Sant Fèlix

El quintet organitzador ho ha donat a conèixer a través d’un vídeo, publicat a les xarxes socials de la Festa Major, que compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, que enguany celebra el seu 25è aniversari. Concretament, hi apareixen tres dels seus professors. Carles Sanz al piano, David Miret al saxo i Ricard Parera a la bateria interpreten el tradicional Toc de Castells, amb un arranjament del mateix Sanz, mentre apareixen els noms de les quatre colles participants.

 

 

 

 

 

Més endavant, els mateixos administradors i administradores donaran més detalls d’aquesta i de la resta d’actuacions castelleres que es duran a terme durant la pròxima Festa Major.

pujar inici